Wie ben ik

20160402Mijn naam is Samira Tanoute.
Ik woon met mijn gezin in Almere, en ik heb drie kinderen. Sinds 2011 werk ik in dienst als kraamverzorgende.
Begin 2016 vond ik het een mooi moment om als zelfstandig in de zorg te gaan werken. In 2011 heb ik opleiding afgerond met een diploma als kraamverzorgende.
Ik heb enkele jaren werkervaring als kraamverzorgende, en voor die jaren terug heb ik veel tradities en gewoontes geleerd vooral bij gezinnen van verschillende culturen!.Veel gezien en vooral veel mooie herinneringen opgebouwd. Uiteraard blijf ik mij jaarlijks bijscholen ook nieuwe ontwikkeling te blijven volgen en mijn kennis op peil te houden.
Ik sta altijd positief ingesteld en vind het heerlijk om elke keer weer, samen met het gezin, te ontdekken op welke manier en vorm gegeven kan worden aan de nieuwe gezinssituatie. Jullie mogen elkaar in kraamweek leren kennen, en ontdekken hoe jullie samen mooie eenheid gaan worden als gezin. Ik vind het altijd weer bijzonder om een nieuw gezin daarbij op weg te helpen, te informeren, te complimenteren en trots te zijn als na een weekje kraamzorg jullie blij en tevreden zelfstandig verder gaan genieten van het gezinsleven. Jullie liefde en kracht maken samen met mijn kennis, betrokkenheid,overleg en zorg de kraam week tot een mooie ervaring en start met jullie baby.